Hakkımızda

1967 yılında Akyüz Nakliyat ve Oto Ticaret Sayim AKYÜZ adı altında temelleri atılan firmamız, 1983 yılında 20 araçlık filosu ile  Akyüz Uluslarası Nakliyat Ticaret ve Sanayi A.Ş. olarak hizmetlerine devam etmiştir.

 1967-1983 yılları arasında ağırlıklı yurt içi taşıması yapan, özellikle Türkiye’de önemli yeri olan Koç Holding’e ait şirketlerin ve Tekel Genel Müdürlüğüne ait fabrikaların ürünlerini Türkiye’nin her yerine zamanında ve eksiksiz teslim ederek bu firmaların pazar paylarında önemli bir katkısı olmuştur.

 Yurt içi hizmetlerinin yanı sıra yurt dışında da Türkiye’nin sayılı ihracat firmalarından olan Tefken Holding, Kibar Holding ve kendi kuruluşu olan Akyüz Dış Ticaret A.Ş’nin de ihraç mallarını taşıması  ile hizmet ağını genişletmiştir.  

Gerek yurtiçi nakliye gerekse yurtdışı taşımalardaki artışa paralel son teknoloji ile donatılmış araç izleme ve yönetim sistemleri ile araç filosunu 30 adete çıkarmıştır. 

Yurt içi ve yurt dışında yüksek tonajlı işlerde yıllara dayalı tecrübesi ve kaliteli yönetimi ile taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine ulaştırarak hizmetinizdedir.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.